Hovězí maso se pyšní vysokým obsahem bílkovin (ve 100g okolo 24g). Je bohaté na železo, zinek či vitamíny skupiny B. Určitě by mělo být využíváno u zvířat, která podávají velký výkon nebo jsou na ně klady zvýšené nároky např. nemoc, březost či období kojení. Hovězí maso má vliv i na termoregulaci, proto jej zařazujte i v zimních měsících.
Složení: hovězí maso 40%, hovězí srdce 16%, rýže, čočka, řepkový olej, červená řepa, lesní ovoce, mrkev, petrželová nať, doplňkové látky
Deklarované jakostní znaky: vlhkost 63,9%, hrubé N-látky 13,6%, hrubé tuky 7,32%, hrubý popel 2,67%, hrubá vláknina 0,99%
Doplňkové látky v kg: vitamín A 3.750IU, vitamín D3 250IU, vitamín E (α-tokoferol acetát) 37,5mg, vitamín K 0,4mg, vitamín B1 1,25mg, vitamín B2 1,5mg, vitamín B6 1,25mg, vitamín B12 0,02mg, vitamín C 12,5mg, biotin 0,04mg, niacinamid 10mg, pantothenan vápenatý 7,5mg, kyselina listová 0,13mg, cholin chlorid 375mg, železo (E1, síran železnatý monohydrát) 20mg, zinek (E6, oxid zinečnatý) 20mg, měď (E4, síran měďnatý) 4mg, mangan (E5, oxid manganatý) 15mg, jód (E2, jodid draselný) 0,2mg, selen (E8, seleničitan sodný) 0,05mg, L-karnitin 65mg