Jehněčí a divočák tvoří perfektní kombinaci proteinů, bohatou na přirozené živiny, s vysokým obsahem kvalitních a vysoce stravitelných a využitelných proteinů.
- Jehněčí je zdrojem stopových prvků, zejména selenu, železa, zinku a vitamínů skupiny B a nenasycených tuků.
- Maso z divočáka je velmi bohaté na proteiny a zároveň má nízký obsah tuku, proto přispívá k udržení perfektní kondice a nezvyšuje hladinu krevního cholesterolu.
Složení: kančí masová moučka 30%, jehněčí z volného chovu 25%, žlutý hrách 20%, kuřecí tuk (chráněno tokoferoly) 10%, kuřecí játra 3%, jablka 3%, tapiokový škrob 3%, lososový olej 2%, mrkev 1%, lněné semínko 1%, cizrna 1%, hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu) 0,026%, extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu) 0,016%, pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů) 0,015%, kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů) 0,01%, juka schidigera 0,01%, mořská řasa 0,01%, psyllium 0,01%, tymián 0,01%, rozmarýn 0,01%, oregano 0,01%, brusinky 0,0008%, borůvky 0,0008%, maliny 0,0008%
Analytické složky: protein 30%, tuk 20%, vlhkost 10%, hrubý popel 8%, vláknina 3,2%, vápník 1,6%, fosfor 1,5%
Nutriční složky: vitamín A 20.000mj, vitamín D
3 1.500mj, vitamín E (alfatokoferol) 400mg, zinek (včetně organické složky) 85mg, železo 70mg, mangan 35mg, jód 0,65mg, měď 15mg, E
8 selen (včetně organické složky) 0,25mg