Nízký obsah tuku a cholesterolu, ale vysoký obsah bílkovin, pštrosí maso je vynikajícím zdrojem energie a aminokyselin pro každého společníka. Pštrosí maso se často označuje jako zdravější červené maso a spolu s jehněčím masem zaručuje vynikající chuť.
Pštros a jehněčí jsou navíc považovány za hypoalergenní zdroje bílkovin, takže snižují rizika potravinových alergií a kožních reakcí jako je svědění a ekzémy.
Složení: čerstvý vykostěný pštros 26%, sušené jehněčí 20%, sušená krůta 20%, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly) 9%, dýně, cizrna, hrách, kuřecí játra 3%, lososový olej 2%, jablka, mrkev, lněné semínko, hydrolyzované skořápky z korýšů (zdroj glukosaminu) 0,026%, extrakt chrupavky (zdroj chondroitinu) 0,016%, pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů) 0,015%, kořen čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů) 0,01%, yucca schidigera 0,01%, mořské řasy 0,01%, psyllium 0,01%, tymián 0,01%, rozmarýn 0,01%, oregano 0,01%, brusinky 0,0008%, borůvky 0,0008%, rakytník 0,0008%, kořen zázvoru 0,0008%, šalvěj 0,0008%
Analytické složky: hrubý protein 30%, obsah tuku 17%, vlhkost 10%, hrubý popel 8,2%, hrubá vláknina 3,5%, vápník 1,6%, fosfor 1,3%, omega-3 0,6%, omega-6 1,8%, EPA (20:5 n-3) 0,08%, DHA (22:6 n-3) 0,1%
Nutriční aditiva v 1kg: vitamín A 20.000IU, vitamín D3 1.500IU, vitamín E (α-tokoferol) 400mg, zinek 85mg, železo 70mg, mangan 35mg, jód 0,65mg, měď 15mg, selen 0,2mg
Metabolizovatelná energie: 3.770kcal/kg